Pagina's

maandag 3 maart 2014

nieuwe bewoner

Vrijdag werd Baron Sacha Slang-Cohen onze nieuwe huisbewoner.  Ik won deze beauty met een quiz die Brigitte op een avond organiseerde net toen ik eigenlijk mijn computer wilde afsluiten.  We mochten raden uit welke landen 4 stofjes afkomstig waren.  Meerdere pogingen waren toegestaan en na wat hints van harentwege en een aanmoediging om wat beter ons best te doen,  deed ik blijkbaar de juiste gok.

Dit alleraardigste pakje lag op mij te wachten …


Daar komt hij al piepen, de baron !


Is hij niet superknap ?  Hij bestaat uit stofjes van verschillende landen, heeft edelstenen over heel zijn lijfje, een belletje aan zijn staart en wat een prachtig hartje bengelt er rond zijn halsje !  


Verder een heel mooie kaart en een supertof berenkleedje waarvoor ik een knuffeltje kan verzinnen ! Wat word ik weer verwend zeg !


Sacha wordt meteen voorgesteld aan een van de huisgenoten, maar hij is een beetje 'confused'.Tja, die Hugo en Pruts hebben blijkbaar een aparte relatie.

Tijd om kennis te maken met een andere bewoner.


Sisse is diep onder de indruk van dit adellijk bezoek en maakt een diepe buiging.


Het ijs is vlug gebroken …

en ze worden beste maatjes !

Nog eens een dikke dankjewel, Brigitte, voor jouw prachtige creatie ! Sacha kreeg hier al heel wat bewonderende blikken ! Ik ben er reuzeblij mee !

7 opmerkingen:

 1. heb het allemaal gevolgd en vind dat die inderdaad bij jou zijn perfecte plaats heeft gekregen. Oh man, die katten, die lenen zich toch altijd goed om foto's met een verhaal te vertellen. Allemaal zo fotogeniek en speciaal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Merci om Sacha ZO prachtig in beeld te brengen.

  (Heb je eigenlijk de naamconnotatie gemerkt? Niemand die er iets van heeft gezegd.)

  De foto met stripballon "Hey Hugo" is ongemeen goed gevonden, jouw Pruts lijkt echt heel erg op hem.

  En ten slotte als grote verrassing Sisse: de foto's met het Arabische kleedje lijken illustraties uit Duizend-en-één-Nacht. Die twee slangen zo in elkaar gekronkeld: daar kunnen alleen maar kleine slangetjes van komen- zo van die eikes die worden uitgebroed. Mijn verbeelding slaat al op hol en ik begin te fantaseren hoe ik een ei kan haken/breien/naaien en die twee daar maar op broeden en met Pasen komen ze uit.
  Dat levert nog een nieuw mooi stripverhaal op.

  (of is Sisse misschien ook een mannetje? in dat geval lukt het moeilijker)


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan er natuurlijk ook Sissi van maken he ! Keizerin Sissi, zo blijven we in de adellijke sfeer ;-)
   Schitterend hoor, die verbeelding van u ! Ik zie het ook al helemaal voor me. Als we ons ei maar kwijt kunnen, zeg ik altijd.
   Wat de naam betreft, ben je fan van Sacha Baron Cohen ?

   Verwijderen
  2. And Sissi it is...
   Yes,
   dan kan het verhaal vervolgen!

   Absoluut geen fan van Sacha Baron Cohen. Mij iets te voorspelbaar. Hoewel ik hem ooit eens in een talkshow zag, en daar was hij dan weer goed. Zo zie je maar.

   Ik heb alleen iets met opvallende bekende namen: in mijn hoofd worden die voortdurend omgekeerd.(geloof me, in mijn hoofd wil je niet zitten!)

   Verwijderen
  3. Hoe is het met uw Russisch ? : http://forum.grukhina.ru/index.php?topic=168.0

   Verwijderen