Pagina's

woensdag 15 april 2015

Hartjes

Het zou de vakantie van de afwerkingen worden.  Van mijn vorig project, de quilt, werd ik ik alvast vrolijk en aan de reacties te zien, jullie ook blijkbaar.  Zullen we dan nog wat op hetzelfde elan verdergaan ?

De nieuwe boompjes waren met glans geslaagd in hun opdracht om de quilt te showen en kregen daarom een nieuwe uitdaging.  Weerom zetten ze met hart en ziel hun beste takje voor, de schatten !


In de periode voor Valentijn had ik een leuke hartjesslinger in rood-witte tinten opgemerkt in het handwerkboekje 'Anna'.  'Leuk idee, misschien moet ik er ook eens een maken.', dacht ik en begon dapper hartjes te knippen uit mijn restjesbak want ik wou een wat kleurrijkere versie.
Target 14 februari ? Vergeet het, toch als je er pas op 13 februari aan begint.  Klein detail. Zo'n slinger maak je nu ook niet in een handomdraai.
Maar hartjes kunnen altijd, nietwaar !  Zonde om ze langer te laten liggen.

Panter nestelde zich naar goede gewoonte tussen de lapjes en had alvast zoete dromen over haar prins op het witte paard !


Dat was al bijna twee maand geleden.
Vorig weekend nam ik de draad weer op !

En daar hebben we nog een andere hartendief !

Hebbes !


Na een tijdje was de lol er af en wilde ze naar buiten.

Ook daar is het deze dagen zalig vertoeven en kunnen de poezen hun hartje ophalen.


Oef, ik kon in alle rust weer verder werken.
De hartjes werden aan de slinger bevestigd.


Vooraleer ze hun definitieve plaats krijgen in huis (de zoon vindt dat ze in de slaapkamer horen) mogen ze nog eens lekker wapperen in de wind.

Aha, zie je wel : love is in the air !

15 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een kleurenfestijn! Supermooi! En ja: hartjes zijn altijd goed ;.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi!! Dat zal een heel werk geweest zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahaaa daarvoor dienen de hartjes van op IG !! Ze zijn wel schoon zunne... Amai... Maar waarom in de slaapkamer ze ophangen ? Dan ziet toch (bijna) niemand ze hangen ? Ik zou zeggen : op terras, of in een living !
  Maar op 13 februari eraan beginnen, nee, dat zou inderdaad nie echt lukken. Zelfs nie met een nachtje doorwerken hihi...
  Panter aan het dromen van prins op het witte paard ? Het witte paard ligt hier in de wei, te rusten in het zonneke en te bekomen van teveel hooi/stro/wortelkes, dus ik betwijfel of het in staat is de prins tot bij Panter te brengen... Ik hoop dat de prins zijn verstand gebruikt en het openbaar vervoer neemt :-) !

  PS al de brandweer moeten bellen intussen, om kat uit boom te halen ? ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, de katten zijn ook letterlijk hartendiefjes :-)
  De slinger is verrukkelijk schoon, van zoiets gaat mijn hart sneller kloppen se , en al helemaal van hun mooie 'staartjes' van kralen en andere schone frutsels !
  Heb je zo nog veel onafgewerkte schatten liggen ? Want deze twee zijn de moeite van het afwerken waard zenne !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Instant vrolijk als je dit ziet! En dan ook nog eens jij verhaaltes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. KLOPKLOPKLOPPERDEKLOP ook mijn HART (heb je em?) is sneller aan het kloppen.
  Carla, zitten we in hetzelfde ritme?

  Super, prachtwerk alweer. Ze doen me een beetje denken aan de slinger die ik ooit voor Valentijn naaide (wel tijdig afgekregen. Kijk maar: http://www.homeiswherethedachshundis.blogspot.be/2013/02/happy-valentine.html

  Herken ik daar het grijze stofjes met de rode vogeltjes?

  Welke bomen zijn het eigenlijk?

  en zeker niet slaapkamer. Doe maar keuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. maar zie nu ne keer wat mooi!!! Je blijft me verbazen! Echt knap. Ik ga je ook eens wat anders vertellen. We trainden Linde deze vakantie om dag en nacht zonder tutje door te brengen. Dat was niet makkelijk in het begin. Ze had ook zo'n tetra doek om in slaap te geraken maar plots wil ze die ook niet meer zonder tut. Maar ze kan dus niet meer zonder je krokodil. Die moet altijd naast haar liggen aan de rechter kant.:-) leuk hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooooooh wat is dit weeer leuk ,slaap je ook nog of is dit continu werk ......man wat een tempo en wat een leuke dingen ,zo vrolijk heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In de inkomhal zou dat ook leuk hangen. Dat is dan echt een hartelijk welkom voor je gasten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohh je slinger is geweldig, zo mooi en kleurrijk!
  Zoek er maar een ander plaatsje voor, in de slaapkamer komt niet genoeg volk om hem te bewonderen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Moh, zo mooi! Jij weet toch wel altijd iets origineels en kleurrijk te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Na bijna 2 weken afwezigheid ben ik aan het bijlezen in blogland... manmanman wat heb jij mooie dingen gemaakt! Echt niet stilgezeten! ... de paasvogel... de Quilt... (super...en ik zoek me suf maar vind geen fout???) echt zo schoon en dan deze hartjesslinger! Ook de max! Ik wil dat allemaal naäpen!!! Alleen die Quilt dat ga ik nooit kunnen vrees ik... 3 lagen dik stikken? pfff wat een straf werkje... maar als ik nu aan die hartjes begin heb ik ze misschien wel klaar tegen 14 februari... dat is nog een tijdje te gaan! Die zijn trouwens veel te schoon voor de slaapkamer... die moet je goed in 't zicht hangen!!! Zeker weten! Geniet nog van je laatste vakantieweekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoe origineel! Meteen gepind want lijkt me ook heel leuk voor een tuinfeestje.

  BeantwoordenVerwijderen