Pagina's

zaterdag 24 januari 2015

Schildpad voor Sven en een gewillig fotomodel

Na enkele weken inactiviteit (wat betreft naaiaangelegenheden - de klad was er wat uit zoals ze zeggen), zette ik me verwachtingvol achter mijn ontstofte en geoliede machine.  Ik rechtte de rug, ontspande de schouders en stretchte de vingers.  En kijk, we vormden weer een goed team ! 
Hoog tijd om enkele onafgewerkte projectjes tot een goed eind te brengen.  

Ik begon met het cadeautje voor Sven, het zoontje van een collega van de echtgenoot en intussen al een stoere babyboy.  
Baby's houden van zacht, dus een supersoft schildpadje valt hopelijk ook bij hem in de smaak. Ik koos het vrolijke angrybirdstofje, lekker jongensachtig.  Hij kan er nog heerlijk mee rammelen ook want binnenin verstopte ik een belletje.


Als schildpadje moe is, mag hij wat rusten in zijn slaapzakje.Enjoy, kleine man !

Een beschrijving van het schildpadje vind je hier.

Heel even zag de tuin er weer een beetje wit uit deze morgen.  Van korte duur helaas, maar we mopperen niet.    
Pruts is fan van sneeuw en wil dan graag naar buiten.  Gewillig poseerde ze naast mijn nog steeds bloeiende helleborus ofte kerstroos, een verjaardagscadeautje van mijn broer en ooh, wat heb ik daar al van genoten! Als madame soleil dan ook nog komt piepen, is het helemaal feest.
Nog een fijn weekend !

14 opmerkingen:

 1. Oh YAY An has been sewing fun goodies again ... I always love your fabrics and designs! Now let me translate this post into English so I can see the story behind the turtle set ... so far I've just been admiring your pictures and your kitty :D

  OK! Back! :) Sven is going to love his jingle turtle and turtle sleeping bag ... and zipper pouch :D An I love how you posed the projects with the beads for the photo - it's a lovely display, and a great picture! The Angry Birds fabric is a hoot - I actually have some Angry Birds charms to use on zipper bags, but I haven't seen fabric in that theme - adorable!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's van Pruts en de kerstrozen!
  Schildpad wordt vast Sven's kleurrijke favoriete vriendje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supertoffe schildpad!!!
  En prachtige poezenfoto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pruts is een professioneel model, heerlijke foto's ! De helleboris is prachtig, is dat eigenlijk normaal dat die zo lang bloeit ?
  De schildpad en z'n attributen zijn ook weer zo schoon gemaakt An, jij bent de koningin van de ritsinzetters !!!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben helemaal onder de indruk van de professionele wijze waarop Svens schildpad is afgewerkt, dat is gewoon TOP. Wanneer opent je winkeltje?

  Pruts lijkt nu toch echt wel keihard op onze Hugo he? Ik vraag me af of we ze uit elkaar zouden kunnen houden als ze samen zouden zitten. Allicht zou ik Hugo herkennen aan zijn hoog zaaggeluid. Die komt mij tien keer per dag binnen en staat dan smekend naar zijn kom te kijken, en dan leg ik er iets in, en ga verder werken, en dan hoor ik hem met een hoge keelstem zijn misprijzen uiten. Het begint er sterk op te lijken dat hij nog alleen maar etenskommen wil, die bovenaan afgetopt zijn met een toefje room.
  Waar eindigt dit?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig en super dat je een handleiding hebt voor die schildpad! Meteen gepind! Geweldig!
  Helleborusfoto's zijn top en volgens mij (in Hasselt zit er ook zo een blogmadam haha!) plakken jullie die katten van jullie vast met Velpon voor de foto's! Die van ons zou nooiiiiiiitttttttttt blijven zitten!
  Vergeet Pruts niet los te maken hé!
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt prachtig je schild pad en de aankleding ,maar je poezen foto s zijn ook super

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtig geschenkje. Ik ga eens naar de beschrijving van de schildpad kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer 'n super kado en jouw foto's zijn weer kei tof, dikke duim :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig fotomodel!! Schildpad is supertof gemaakt ... ofcourse :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukzak, uw helleborus bloeit nog steeds ?! Ik had er ook staan, en ineens hebben ze hun kopkes laten zakken, en schluss, fini, gedaan... Snif... Vraag eens aan Pruts wat ze met uwe helleborus doet, dat die blijft leven ?
  Och wat een schoon schildpadje hebt ge toch weer gemaakt !! Ik heb zo een vaag vermoeden dat gij door iedereen uit de streek wordt uitgenodigd op babyborrels en doopfeesten, met die schoon cadeaukes die gij kunt maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat maak je mooie dingen zeg! En de helleborus is inderdaad een mooie plant. Ik heb er hier een paar in de tuin en geniet er elke dag van. Geef poes maar een aai over zijn bolletje namens mij :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nu maak je ons toch benieuwd met je kussens.
  We wachten, hoor!
  vooral eigenlijk om te kijken hoeveel katten er bij jou tussendoor lopen en om dan een heerlijk verhaal erbij te krijgen met sprekende kater en poezevrouwen.

  Heel nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen