Pagina's

zondag 24 maart 2013

'Wente' of 'Linter' …

De winter is blijkbaar nog niet vergangen, want deze morgen mochten we opstaan met alweer een vers sneeuwtapijtje.  Wij zijn het een beetje beu, we verlangen naar zonnestralen die heerlijk onze huid verwarmen … Naar fietstochtjes en parken met krokussen en narcissen.
De katten - tenminste onze jonge stoeipoesjes, want Mandarien vindt het maar niks - kunnen er toch nog het beste van maken.  Die vinden die sneeuw best nog wel leuk.Met dit weertje kruip ik maar nog wat achter de naaimachine en werk mijn lopende projectjes af.
Deze tweelingpoesjes krijgen binnenkort zeker nog een bestemming.  De stofjes kocht ik op Stoffenspektakel en vond ik reuzeleuk om te combineren.En voor de gelegenheid poseren ze ook eens buiten met een mix van lente en winter …
Verder nog wat aan mijn blog-instellingen zitten prutsen.  Vanaf nu kunnen andere bloglezers ook een kijkje komen nemen.  Dus welkom allemaal !  Misschien hebben jullie ook af en toe wel iets aan mijn frutsels …

En de poezen … die nestelden zich lekker warm op hun favoriete plekje !6 opmerkingen:

 1. Oh! je crois qu'on a les mêmes chats :)
  Un tigré et un tout noir!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOOOH, die knuffelkatten zijn super!
  Is dat een eigen ontwerp?
  Liefs!
  PS : uiteraard zijn de echte katten ook super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je ! Meestal bekijk ik dingen die ik hier en daar zie verschijnen en dan begin ik zelf iets te tekenen. Dus een bestaand patroontje heb ik er niet voor gebruikt. Voor het gezichtje vond ik wel wat inspiratie bij de katjes van acasadoguaxinim. Voor de rest deed ik er een beetje mijn ding mee. En het leukste is de stofjes combineren he.
   Groetjes !

   Verwijderen
 3. I love your kitties - the real ones AND the stuffies :) I think it's great that you designed your own pattern for these - they're adorable!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke katten.
  Zowel de echte als de namaak.

  Ondertussen ben ik door deductie al bij de namen van de zwarte (panter) en de rode (Mandarien) maar vind ik nergens de naam van je tijger.

  Hoe oud zijn ze allemaal?

  Heel herkenbaar zo drie katten. Bij ons is het aantal exact hetzelfde en je tijger lijkt erg op onze Hugo.

  Je maakt ook mooie foto's van je katten. Het enige wat mij nooit lukt is ze alle drie samen op één foto krijgen. Lukt dat jou?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alle drie bij elkaar, dat is pas een uitdaging ! De tijger heet Pruts. Ze is wel lief, maar eigenlijk de meest afstandelijke. Ze ligt het liefst ook alleen in een doos in de garage. De andere twee zijn alomtegenwoordig, vooral Panter, die houdt alles graag in het oog. Mandarien dook hier in de wijk op begin juni 2009 en moet toen ongeveer 8 maand geweest zijn. Hij bleek van niemand te zijn (hier gedropt vermoeden we) en dus adopteerden we hem, de schat. De twee andere zijn zusjes en nu iets meer dan 1 jaar oud en die hebben we dus als kittens geadopteerd van een poes uit de wijk.

   Verwijderen